Когато косовският албанец Хисни Реджа най-накрая сбъдна мечтата си и взе

...
Когато косовският албанец Хисни Реджа най-накрая сбъдна мечтата си и взе
Коментари Харесай

Косовски фермер кръсти вълка си Тръмп

Когато косовският албанец Хисни Реджа най-накрая сбъдна фантазията си и взе четири вълка от гората, с цел да ги храни и отгледа, той-нямаше подозрения по какъв начин ще кръсти един от тях - назова го Тръмп.

Имам няколко други вълка, само че този е цялостен с сила и е доста интелигентен, споделя Реджа пред Ройтерс в дребната си плантация край Дяково (Джаковица на сръбски) в западната част на Косово.

Той назовава себе си алфа вълк и е направил Тръмп собствен заместител.

Възхищавам се на (президента) Тръмп, той има доста сила, дава нареждания, той е самоуверен мъж и по тази причина кръстих на него моя вълк, защото той прави същите неща, споделя още Реджа. Не прави каквото вършат другите, има си негов си жанр и задача, прибавя фермерът, който харесва да го назовават ветеринар баяч и има разнообразни пилета, гълъби, коне, крави, пауни и един орел.

В анкета от този месеца на „ Галъп интернешънъл “ за това по какъв начин народите правят оценка активността на американските държавни чиновници Косово зае първо място, като 75% от косовските албанци споделят, че утвърждават администрацията на Доналд Тръмп.

Вашингтон е един от най-близките съдружници на Косово в политическо и икономическо отношение. Мнозина в Косово кръстиха синовете си Клинтън в символ на благодарност към някогашния президент Бил Клинтън, който изигра основна роля за намесата на НАТО против Сърбия през 1999 година, която откри пътя пред Косово да разгласи самостоятелност

На Клинтън е кръстен бул. в столицата Прищина, а различен се споделя „ Джордж У. Буш “.

„ Съединени американски щати най-вече ни поддържаха по време на войната… Нямах различен метод да им благодаря, с изключение на да кръстя вълка си Тръмп. Виждам Тръмп като вълк, а моят вълк като на Тръмп “, споделя Реджа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР